Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill älska dig....hämningslös...ohejdad..utan ånger..utanförståelse..älska dig..tills slutet av galenskap




En het galen kyss

 

 

 

Under en härlig sommarnatt
rörde jag skönheten av förälskelse
Under en härlig sommarnatt
jag och du,
smälte samman med förälskelse
i en enda sommarnatt.

Och du undrar
Varför känner du mig närmare än någon annan,
Varför ser du mina ögon, mina händer varje gång du blundar

För under en härlig sommarnatt
öppnade du mina ögon med dina magiska strålar och
du rörde vid min själ med dina eldiga läppar..

Under en härlig sommarnatt
snubblade jag in i ditt hjärta
och sedan dess är lådor av hjärtat är fyllda med dina kyssar
som bevattnar torkan av mina dagar..

Under en härlig sommarnatt
sprang jag barfota på stränder av din affektion,
sprang efter min röst som seglade till dig.
Inget kan stoppa mig ifrån min galenskap

Dina rader..

dina andetag var som en vit lilja
som genomborrade mitt hjärta


Jag har aldrig sett eller mött dig
men din image är alltid ritad i mina ögon
och under den natten, när vi växlade ord med varandra
fann jag den som mitt hjärta längtade efter...
längtade att se
så jag glömde hela världen
blundade,
drömde
att vi levde tillsammans hela livet
i ett ögonblick av förälskelse
av en enda sommarnatt......


I ett ögonblick av förälskelse
passion blev till vansinne som
för oss samman.

I ett ögonblick av förälskelse
sökte jag efter din galenskap
för att hitta mitt botemedel.

Så..
Var galen min kära
Åh hur mycket jag älskar dig och din galenskap
Så Var galen..galet
Gå galen ...
Så att blodet i mina vener kan koka
Jag vill att du ska vara så här
vansinnig



Må ni vara nära
Må ni vara tillgiven
för den vackraste passion ..
vackraste galenskap
skrivs inte med ord
dessa saker skrivs endast med dina läppar.

Så känn mig
Önska mig
för att återstå, att alltid vara
en het galen kyss mellan dina läppar






Fri vers av issac.a.m
Läst 527 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2010-08-02 19:37



Bookmark and Share


  M.B
så fint ! :)
2010-08-09

  sulimaa
Åhh underbara rader...jag önskar fler sådana möten och fler sådana sommarnätter till oss alla ...som man aldrig glömmer eller behöver glömma ...
2010-08-04

  En strimma av guld
Ett hjärta som öppnats för kärleken......den känns varm och öm. God galenskap borde alla ha mer av då skulle vi var mer oss själva och inte något ideal. Härligt skrivet!
2010-08-02

  Emme VIP
Känns igen... Mycket vackert skrivet!
2010-08-02

  stella
Goda råd.. ;)
2010-08-02

  SagaArt VIP
Lite galenskap förhöjer livet ;)
2010-08-02

  Suzy med punkterna
Andlöst vackert...vad mer kan jag säga.
Under en galen sommarnatt
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m