Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma röster hörs... Var är de nya...

En politiker från Stammen
sa välkomna är ni allesammen
men ni ska hålla tyst
aldrig säga en ett knyst
innan jag har sagt ordet: Amen!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-30 18:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
hver gang
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt