Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad finns bakom...

Vad finns bakom fasaden?

Det kanske är en glad en.

Du man med näsa stor.

Den fick du efter din mor.

Blå ögon med allvar och sans.

Du bjuder upp mig till dans.

Du dansar så bra med kraft och svung.

Jag önskar jag åter var ung.

Vad spelar utseende och näsa för roll.

Jag dansar ju med ett troll.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-30 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP