Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta inte med mig till ikea



de förbipasserande
de som talar om
hon som blivit dumpad
hon som skall börja dansa

hon har alltid velat det
dansa.


hon är många år mer
än vad jag är
det gör mig inte liten
det gör mig inte

hon är inte ledsen
hon säger det
att det inte känns mer
att hon inte är.

att det inte känns mer.



låtom oss nu
både köpa och
inreda våra
lägenheter


och gode gud
vad skäll han skall få
här fäller vi upp
ringen.

baske mig och
lägg undan
det som visar

det här är du
det är du.




jag tror att
ni träffades på gymmet
och tänkte att ni skulle
bli starka tillsammans


helst tar jag min jacka
min väska och går











Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 527 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-01 00:28



Bookmark and Share


    en vanlig man
jopp den strofen satte sig...
så jag måste ta av mig
kepsen och buga
jag med
2010-02-16

  Shininkagemusha
Riktigt bra blandning mellan jordnära ikea-landningar och drömskare passager.

"jag tror att
ni träffades på gymmet
och tänkte att ni skulle
bli starka tillsammans "


Stor applåd.
2010-02-01

  tom boreland
snyggt
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP