Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säljer mina dar

Jag sväljer aggressioner
och tänker på dagar när jag plockade champinjoner
eller kanske trattkantareller.
Förvärvsarbeten är sannerligen tankens bordeller
där vi säljer vår förmåga
till de som ingen har.
Så bjuder jag ut: Alla mina styrkans dar.

Det är naturligt, andas ett samhälle
men på något sätt är det faktiskt inte sant.




Fri vers av Janjohan
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-30 21:35



Bookmark and Share


  syster
Jag vet inte om det är bra eller dåligt för mig att läsa dina texter när jag funderar över karriärval...
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan