Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting


Vad vore kärlek
utan människan

Vad vore människan
utan kärlek



Ingenting




Fri vers av christie
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-31 00:08



Bookmark and Share


  Quasimodo
Just så, utan kärlek är vi ingenting, kanske ett tomt skal som längtar!?
2010-03-14

  aol
kram, så sant, fem rader som säger så mycket
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

christie