Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fäller himlen rosa tårar då?

I nyanser av rosa
skimrande pupur
bladen lysa under
himlens ljus

Doften av nattens
vackra sekunder
dansa i gyllne timmar

Vandrar i gränderna
till tystnadens
spel
klirrar i fönstren
tysta melodier
skrivs i detta nu

men fäller himlen
rosa tårar då?
när den skiftar
liksom rosa blomblad
där i kvällens
skira timmar

det var frågan som
du ställde natten




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-31 01:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Favoritraden i denna vackra dikt
"Doften av nattens
vackra sekunder
dansa i gyllne timmar"
bara så jättefint!
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~