Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan som lovat...

En glad skotte ifrån Cezanne
satt på krogen med storskrytarman
som sa: -Säg nått nu
jag klarar, men inte du...
-Betala krognotan, jag inte kan...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-31 11:48



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
I sanning sagt - av en skotte! APPLÅD!
2010-01-31

  Lavinia Röd
Ja, där fick du till det minsann!
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt