Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemod



Upptäckten av dig själv

ensam i en stund

som aldrig önskat dig

som aldrig innan låtit sig delas

som kommer kräva dig på samma sak

om du väljer att stanna





Fri vers (Fri form) av marc
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-31 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marc
marc