Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allting lagt sig



När allting lagt sig

När godnattsagorna verkat ut

sitt syfte

När ljudet från det ensamma stearinljuset

växer i glaskupan

och du med det



En aning vaknar

Hur oerhört nära du kom









Fri vers (Fri form) av marc
Läst 228 gånger
Publicerad 2016-03-10 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marc
marc