Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vekens varaktiga formel




Skenet

eller vidden av ett tillstånd

säger ingenting om lågan

intalar jag mig själv

och låter i samma stund

bläcket stelna i pennkroppen


Vekens varaktiga formel




Fri vers (Fri form) av marc
Läst 204 gånger
Publicerad 2016-03-14 07:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marc
marc