Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sitter kvar






Du sitter kvar


Rösterna


och dom okoordinerade blickarna mot


Rörelsen som föder elden


Du sitter kvar




Fri vers (Fri form) av marc
Läst 214 gånger
Publicerad 2016-03-07 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marc
marc