Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidevarv



Tidevarv då ingenting vill ut

Planlösa vandringar

utmed den sovande morgonfloden

Så lång är tiden att förstå

Hur

jag måste täcka dessa avstånd

äntligen ömmare

Och det stämmer

Marsvinden i det blöta håret skänker

också torka




Fri vers (Fri form) av marc
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-14 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marc
marc