Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättnaden tyngdlösheten




Platsen spelar ingen roll

Den är inte längre av

vikt för dig


Tidpunkten

säger du dig minnas

men du vet att det är lögn


Hur allt tog sin början och

vad ditt sinne bar på den dagen

anar du fortfarande


Allt du med säkerhet har att gå på

är hjärtats förnimmelse

av bläck mot papper



Lättnaden tyngdlösheten




Fri vers (Fri form) av marc
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-10 17:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Nedtonat finstämt melodiskt! Tack!
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

marc
marc