Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På jakt efter ett språk




På jakt efter ett språk renare

än kärlek

Sannare än hat

Tidlösare

än det skrivna ordet

Hållbarare

beständigare i tiden

än det outtalade



Nej!

Det stämmer inte

Jag söker inte längre förståelsen

Den är önskvärd

Jag

söker det oönskade

För att såra djupare




Uppleva sårskorpan hårdna

njutbar svart
































Fri vers av marc
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-04 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marc
marc