Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom våta orden




Dom våta orden torkade tillslut

Regn måste upphört

men så även vi


Det sades i fortsättningen

att våra kroppar på avstånd

tycktes släta

och levande i månskenet


Hedlandskap

vittnade böljande vita

som mjuka lögner


Dom enda spåren

i struparnas hålrum

och bucklor


Ännu kittlande

vattenskadade




Fri vers (Fri form) av marc
Läst 217 gånger
Publicerad 2016-03-02 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marc
marc