Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne



Tänker på dig

fortfarande


Lever mig in i ett utav våra gemensamma minnen

Känner din alldeles speciella doft:



envishet, blandat med grymhet




Låter dig göra vad du vill


Som alltid



Det är alltid du som får din vilja igenom

Jag?


Jag ligger där



Har ingen talan


Du har kontrollen


Jag har smärtan


Du har den bra delen utav det minnet


jag har det andra...







Fri vers av ErikaRoos
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-01 00:29



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Enastående!!!!
2010-02-07

  Anna*
Åh, så starkt... berör... djupt
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos