Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej, tomtegubbar, slå i glasen och låt oss lustiga vara! (x2)
En liten tid vi leva här, med mycket möda och stort besvär.
Hej, tomtegubbar, slå i glasen och låt oss lustiga vara!




RimHaiku ~ Tomtegubbar

~*~

Nu ska vi skriva
sedan så ska vi sova
detta är livet

LPWJ 01/02/10




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-01 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP