Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det doftar ännu hav om våren

lavendelfärgade i
stjärnbeströdda vågor
i min morgons första leenden
klädd i vackra toner
från en svunnen tid

jag ser i brunsdjup blick
jag ser magin
lysa likt en fyr
för den sökandes skepp

vacker som en snäcka
i min hand
jag hör ljudet av vågor
ett  minne som
doftar av längtans magi

det doftar ännu hav om våren
det doftar ännu
salta nätter
varma händer famna
varandra ömt

leenden som filtar
om den frysande
i morgondisets slöja

det doftar ännu hav
om våra silkesmjuka
drömmar






Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-01 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~