Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen dallrande solstekt ökensand här inte..




Vinterhägring

Snön yr
vind viner
runt öronlapp
fågelfröskal fladdrar
från matningsholken
rågetens spår  är djupare
mödosammare
buktyngre
med växande kid
och vikande krafter
knaster från brasa
klassisk musik
halvtom grötskål
törstig man
tittar
vänster, höger
letar källa
för sin mun
å där är den
där syns den
den svala
heta
fata morgana




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 618 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-02 09:39



Bookmark and Share


  noname_realmind
Vackert!!
2010-02-02

  Lavinia Röd
Vilken spännande morgon! Ett fata gröt och så fata morgana också. Blir avundsjuk, här finns ingetdera.
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer