Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FÖRSTA JAG SÅG

Jag kan inte minnas det
Första minnen vid fem
Trehjuling
Hökarängen
Sextisju vart har du tagit vägen nu?

Det första jag såg
finns inga minnen från
Jag har fotografiskt minne
så starkt och färgrikt vid sextinio
Tvåhjuling
Bollmora
Men filmen tog slut sextisju

Dåliga minnen
och bra dagar
Burken är sparkad
och supersalta
från Curres Kiosk
Tjugo stycken à fem öre styck
smakupplevelse
vart har du tagit vägen nu?




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 466 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-02 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar