Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKALDESTOPP

Det är svårt att skalda,
vad finns det att skalda om?
Om krånglande datorer
eller värkande rygg?
Kanske galna beslut
måhända stundande krig?

Nu sker sommarens intåg.
Javisst, där finns det mycket
att dikta om värmen växter djur
och hav.
Det blir nog klyschigt
patetiskt och även plumpt
så det blir inget diktat
om det, punkt




Fri vers (Fri form) av Stefan Viljehammar
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-08 19:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kondorer.

2022-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar