Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LITEN MODIFIKATION

Jag är fejk
bara hittepå
jag har lurat mej själv
och dej likaså.

Det du ser framför dej
är ett falsariskt ting
en sextiårig männskikropp
årsmodell med snopp.

Inte hård och tärd av slit å jobb
mer utav den typen i räkmackeklass
en stekare en blobb här på
verklighetens utedass.




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-19 13:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Finan skrift i klena timmen,
i denna rannsakan sitter rimmen,
tänk om mången människa var sån,
att den kunde 'tänka om',
men såklart den mot natthimmel,
hellre ser på stjärnor i e vimmel...
2022-07-20

  Jan Widströmer VIP
Hårdhänt självrannsakan med humor. "Verklighetens utedass" onekligen en dråplig metafor att fundera kring.
2022-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar