Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FORNTID (VIKING)

Vi drog ut
i österled
ner mot Miklagård

Vi drog fram
i västerhav
till Islands ljuva kust

Söderut på härjarstråt
var fruktade ibland
Hebriderna och Aberdeen
ja till Jerusalems land
vi ställde våran kos.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 10:35



Bookmark and Share


  Lindalou
Coola killar på upptäcksfärd. Snyggt.
2010-02-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det bor
nog en Viking
i oss alla, på
den är det
gott att kalla!
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar