Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OVÄNTAT BESÖK

Du kom efter alla dessa år.
Vart har du varit?
Saknat ditt porlande skratt.

Åren gick och med dom jag.
Att du fann mej till sist,
en gammal gubbe.
Vig?
Nähä, mer som en stubbe.
Eller igelkott på motorväg.
Tovig av ensamhet,
en bohem.

Det var oväntat
det måste jag säga.
Men någonstans
djupt in
har jag längtat och hoppats
och gråtit ibland…
Ja, stå inte bara där
I mitt liv.
Välkommen in!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-02 10:36



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
V isst är det så
Ä rligt talat då
L ite då och då
K nepigt tyst så
O ch då ropas det på
M er än mycket då
M era så
E fter att få
N ån att hälsa på!
! Ditt upprop skulle stå
! i eldskrift över byn
! långt upp i skyn
! för vi är flera här
! som känner så!
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar