Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt om dikt!

Att bli till en god poet
då gäller det att
av nån sorts gåta
få till ett lockande svar
når du dit, då läsare du har...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-02 10:40



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Känner igen det!! Genom kommunikationen så uppstår ofta en dikt.

Bra!!
2010-02-02

  Lavinia Röd
Är det verkligen så, eller tänker du då på poeter.se? Här inne kan du vara en fantastisk poetbegåvning utan att få en enda läsare. Du kan vara urusel på att skriva men vara socialt skicklig och ha massor med läsare.
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt