Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EMY


Text från en annan



Du ska tacka dina Gudar
om de tvingar dig att gå
där du inga fotspår
har att lita på
Du ska tacka dina Gudar
om de gör all skam till din
Du får söka tillflykt
lite längre in
Det som hela världen dömer
reder sig ibland rätt väl
Fågelfri var mången
vann sin egen själ
Den som tvingas uti vildskog
ser med nyfödd på allt
och han smakar tacksamt
livets bröd o salt
Du ska tacka dina Gudar
när de bryter bort ditt skal,
verklighet och kärna
blir ditt enda val



EMY
90 år i år




Fri vers av Jean-Raoul de Marcenac
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-02 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Raoul de Marcenac
Jean-Raoul de Marcenac