Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*X*X*X*X*V*I*I*

Av snöstorm famnad
kom vi hem till blom i papp
på trapp, bröllopsdag




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-02 16:36



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Bröllopsdag i snöstorm - en vit klänning förlänad av naturen själv
2010-02-08

    tramp
Grattis ! Med famnen full av snörosor
2010-02-04

    Maria Malm
Grattis!
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt