Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa dagar


Vissa dagar

kommer tystnad till dig likt en vän

vars förtroende är sviket

men som ännu inte förlorat tron.

Det finns en stillhet i mötet.

Du känner igen den, gör den till din.

Tror dig funnit en vän

lika skör




Fri vers (Fri form) av marc
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-02 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marc
marc