Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRATEGI

Jag är ingen strateg
sade jag och teg
där jag stod på mitt tun
och tittade kisandes
ut över min teg
som låg där i träda

Ty det krävs strategi
för att få saker och ting
att växa som man vill

Jag får kanske hålla ting
med mej själv
räfst och rättarting
ty jag har ju hört det sägas
att själv är bäste dräng


Det får nog bli nåt till våren

Men jag är som sagt
ingen strateg sa jag
och teg om min teg
för mitt samvete

Varför inte vete…




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 255 gånger
Publicerad 2010-02-02 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar