Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU GAMLE MÅNE

En urtavla utav tid
är ett tidevarv
de komma och gå
dörren
det aldrig tycks nå.

Det är resan som är
livet
inte målet
det säges
ty från tid till tid
jag finns inuti
tid upp, tid ner
fram och tillbaks
jag kan inte ta mig ur.

Denna urtavla är det
tidevarv jag lever
vare sig jag vill eller ej.

Tiden kan vara som
en gammal vän
”du gamle måne” (Old Mr.Time)
men din slav vill jag
inte va’.

Sån é jag.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 1254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-02 17:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet..
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar