Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅREN KOMMER TROTS EN METER SNÖ

Allt verkar ha stannat och
frusit
man kan tro att ingen
förändring
skall ske

Man kan fälla tårar
falla omkull
bli arg för att det plogas
så dåligt

Men du kan vara viss om
ja faktiskt helt lugn
våren kommer komma igen
Porl i bäckar
Flyttfågelstreck
Den milda brisen i ditt hår

Katten kommer att ligga
i knusende ro
igen i solen
på farstubron
medans solkatter
springa längs väggpanel
och leka tafatt
och du mår så väl




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-02 18:00



Bookmark and Share


  Elin Skogsberg
precis vad jag behövde en stressig vinterkväll i norrland.
2010-02-02

  Christine Sabel
Hm fina rader....
2010-02-02

    sajo
Dessa ord tar jag till mig verkligen och det känns genast lättare att veta det kommer en vår trots att det fastnar så mycket snö under skorna då jag är ute och går.

Applåder för din text.
2010-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Underbara framtidsutsikter!
2010-02-02

  Ingela Svenson VIP
Hoppfulla tankar, men just nu svårt att tro!
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar