Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otitulerad

Inte ens dina missiler av livslust kan tränga igenom

mina murar av sorg.

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Tera
Läst 550 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-02-02 22:14



Bookmark and Share


    Phiju
Kunde inte sagt det bättre...
2010-02-06

    ej medlem längre
Sorgen stänger ute allt.
Mycket bra förmedlat!
2010-02-04

  vera gade VIP
ett stycke sorgearbete...
2010-02-04

  Hawk
Oerhörd sorg måste detta vara om inte ens...
2010-02-04

  blaite
Veckans sorg med andra ord. Gillar din korthet. kanoners
2010-02-03

  Suzy med punkterna
Snyggt, starkt i det lilla formatet
2010-02-03

  Carola Zettergren
Den känslan känns igen..snyggt förmedlat!!!
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tera
Tera