Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömtåligt gods

Jag blundar för att du inte ska kunna ta själen ur mina ögon,

 

ännu en gång

 

Mina läppar formar ord jag ej vill ge dig.

Du vill höra orden du gett mig men dem får du aldrig tillbaka.

du ser på mig och jag blundar ännu en gång

- Min kärlek till dig var insvept i mjuka lakan

 

För att ej utsättas för risk att gå sönder.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Tera
Läst 529 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-02-02 23:31



Bookmark and Share


    Trast
Denna dikt fastnar jag för. Den är så emotionellt sammasatt.
2010-02-06

  Lady Alassa
Uppskattar denna kreativa söm av mild och oöm.
Radavstånden förstärker de överraskningar som texten bjuder.
2010-02-05

  Gormsen
Vedmodigt bra! Skarp metafor!
2010-02-03

  Feminaz
Kärlekskänslor som vill behålla sin integritet, kommer jag att tänka på när jag läser dessa vackra rader!
2010-02-03

  emanuel karlsson
orden berör
2010-02-03

  thyra
Varsamhet i dina ord. Fint!
2010-02-02

  Tini Tut
Allt eller inget..
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tera
Tera