Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag säger ja

 

frågan
fälld        
     ett vildregn


jag vargburka silke
fången
i vindarnas näste

vid en silversvart stjärna
pålad
i mannens hjärta

 

så erkänner jag

 

 

 

 




Fri vers av vildvin
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-03 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin