Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mera varm än tam



Du har ett sätt att kalla mig Smurf
som gör att jag inte känner mig blå

 

 

 

 

.

 

 

 

 




Fri vers av vildvin
Läst 173 gånger
Publicerad 2010-02-03 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin