Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MARTALL

Utsikten från min plats
är bedårande.

Jag har ingen bra jordmån.



Knotig, ofin
och vindpinad.

Jag var säd som såddes bland stenar.



Uthärdat stormar
Gudrun var tuff.

Oddsen att växa var noll.



Har ingen frukt
inget att skryta med.

Ger ingen avkastning, räknas som impediment.



Har uthärdat regn, snö och hetta
men jag finns här likväl.

Mina rötter jag har i klippan, och det är då för väl.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-03 11:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känner en tjej som bytte namn till Elin p g a den stormen.

Martallen fascinerar med sin ståndaktighet och seghet.
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar