Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVERIGES TALIBANER

Ingen slips ingen lön.
Du gör som jag/ordet säger.
Du är av fel klass.
Du är för ung.
Du är för gammal.
För ful.
För spinkig.
För tjock.

Säger du säger jag,
säger vi säger dom
säger lagen, Bibeln, Koranen
säger Gud.


Och dom i Vällinge
dom i Rosengård
dom i Änglagård
och Danderyd.


Hud är fel, hel, hal, kal
burka, turka, lurka, mazurka
Salaam aleihkum och God jul.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 244 gånger
Publicerad 2010-02-03 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar