Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om sommaren är vacker, har den en baksida. Precis som kärleken.


Känslornas lag

Känner hur vinden viner i mitt hår,
och nerför min kind rinner sakta en tår.
Ser hur solen sänker sej ner,
önskar att timmarna kune ha varit fler.
Tänker på tiden då det var du och jag,
men även känslorna har ju sin lag.
Här sitter jag nu och blickar ut över havet, och tankarna samlas kring dej,
och än en gång förstår jag hur oerhört mucket du betyder för mej.




Fri vers av Diana Åstrand
Läst 557 gånger
Publicerad 2005-10-30 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana Åstrand