Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad ska man göra när allt hopp tagit slut?


Ber om förlåtelse

Jag känner knivens vassa blad mot min hud,
sakta viskar jag min sista bön till Gud.
Ber om förlåtelse, ber om nåd,
bara lite hjälp och inga hjältedåd.
Medan knivens egg skär in om och om igen,
viskar jag tyst till min käraste vän:
-Du är den som finns i mitt hjärta,
så jag hoppas du förlåter mej för denna smärta.




Fri vers av Diana Åstrand
Läst 628 gånger
Publicerad 2005-10-30 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana Åstrand