Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kan något så ljuvligt som kärlek vara så grymt?


Saknad

Saknar dina ögon, saknar din röst,
saknar dej så mycket att jag skulle behöva tröst.

Saknar dina händer, saknar din famn,
att få hålla om dej skulle göra mej alldeles varm.

Saknar ditt leende, saknar din kropp,
tänk att en enda människa kunde ge mej så mycket hopp.




Fri vers av Diana Åstrand
Läst 590 gånger
Publicerad 2005-10-30 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana Åstrand