Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är och kommer alltid vara till min kära vän Camilla.


En plats i mitt hjärta

Vet inte vad jag vill, vet inte hur jag känner,
men hjärtat det bankar och tårarna dom bränner.
Är det kärlek eller är det vänskap, kan någon berätta,
om jag bara vissta så skulle det underlätta.
Men vad som händer i mitt liv vet jag att du alltid finns där,
precis som du alltid vet att jag finns här.
Jag kan hitta dej i mitt hjärta,
oavsett all smärta.
Där finns en plats avsedd för dej,
en plats som du har fått av mej.
Så gumman min, glöm ej...
Du är den enda för mej.




Fri vers av Diana Åstrand
Läst 663 gånger
Publicerad 2005-10-30 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana Åstrand