Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad

Känner mej svag,
Känner mej klen.
Saknaden av dej har gjort min hud så tunn och len.

Varför lät du mej hoppas,
Varför lät du mej tro?
Du kunde ha sagt sanningen, så att min själ kunda ha fått ro.

Men du valde att tiga,
lät känslorna ha sin gång.
Och tydligen hörde du aldrig mitt hjärtas glada sång.

Alla dom fina saker du sa till mej gjorde mej glad,
fick mej att le.
Men det är inte förren nu jag kan öppna ögonen och verkligen se.

Synd att vi aldrig fick chansen,
synd att du aldrig fick träffa den verkliga mej.
För det spelar ingen roll vad dom säger,
jag vet att jag hade älskat dej...




Fri vers av Diana Åstrand
Läst 487 gånger
Publicerad 2005-11-26 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana Åstrand