Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLÄDJEFLICKAN

Hon stod med schalen
runt sitt röda hår
med uring vid
sitt decoltage.

Längtan i sin blick
till något bättre
än vad hon fick.

Klänning i blått och rött
fladdrar lätt i vinden,
om midjan hon är smal,
där hon röker sin Pall Mall.

Längtan i sin blick
till något högre
om det gick.

Vackra kängor i mormorstil,
snart så stannar det en bil
med en prins i bästa stil,
men allt hon längtar är nästa sil.

Längtan i dassig hy,
till något annat
hon måste fly.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-03 17:28



Bookmark and Share


  ZARIFE DEMIR
Underbara rader!
Vennen.
2010-02-03

  anita VIP
Mycket bra skriven.
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar