Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKA VI SEGLA MED DRÖMMARNAS SKEPP?

Skall vi segla med drömmarnas skepp
besöka de hav vi ännu ej känner
skall vi segla i nattens mörka rum
vaggade till sömnens land

skall vi segla med drömmarnas skepp
skall vi resa mellan vaken och sovande
drömma oss bort till
en annan tid

ett ögonblick reser vi
på nya vägar
besöker våra inre rum
ett efter ett med undran som packning
nyfikenheten som minne

skall vi segla i natt
med drömmarnas skepp
upptäcka platser
som ej vi mött
skall vi resa i drömmen
ett ögonblick
innan solen tänder
lampan till morgonen
åter

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-03 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~