Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hennes tidevarv

Under samma måne
vi vandrat har
med foten beklädd
eller bar

mot samma jord
och samma stigar
trampad av fot efter fot

under samma sol
och samma hettans andedräkt

vi vandrat har
både hon och jag

i trasa och lump
som i silke och sammet

under samma måne
i köld som hetta
samma törst har smekt
i strumpen

samma hunger slitit hårt

samma tårar har vandrat
över kind som själens hand

vandrar i hennes tidevarv
hennes era
följer ännu
spåren i snö som lera

samma stjärnor
och samma snår
följt våra vägar har
vandrar i hennes tidevarv
hennes spår
blandas med mina

i afton och morgon
alltid






Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-03 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~