Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tsunami




I kväll är inte tidigare kvällar
i kväll lyser ditt leende
detta saknande tröstat
första gången sedan

jag minns inte när

du minns mig
jag vill se dig som i mitt första minne
det sköljde mig ren








Fri vers av jonas a
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-04 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a