Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken en djup känsla,magi!


Kärlek till DU

Du är min längtan

Kärleken att få vara med en viss person
som DU

Du smeker mig med händerna över min nakna kropp
ögonen dina följer mig som en smekande varm skön sommarvind

Kärlekens magi

Förälskelsen till DU är så stark
DU är önskningar som går i uppfyllelse hos mig
DU är alltid vacker

Kärleken är liksom floden
att finna nya vägar när den stöter på hinder
för riktig kärlek torkar aldrig

Det är kärleken som styr
för hur jag känner mig
när jag är tillsammans med dig

Jag vet vad hjärtat känner
Kärlek i ett stort hav av känslor

Då har jag funnit den rätta




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 461 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-04 01:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kärlek verkar vara ett sådant där tema som aldrig går ur tiden, ungefär som en väg genom skogen... så upplyftande med texter som talar. Till läsaren.
2016-06-01

    ej medlem längre
Så sinnligt!!
"Kärleken är liksom floden
att finna nya vägar när den stöter på hinder
för riktig kärlek torkar aldrig"
Väldigt visa ord.
2016-05-11

  Ninananonia VIP
Underbar är denna...
2016-05-08

  Lars Hedlin
Underbar läsning..kram
2012-11-20

  Anna*
Ja, alla vill bli älskade! Fint skrivet!
2010-07-16

  ZARIFE DEMIR
Fin poet!
Kära vän!
2010-03-08

  Annine
Väldigt vacker text!
2010-02-20

  Karina"Kia"
Mmm..Varm Kärlek..alla vill ha!
2010-02-04

  Quasimodo
Mycket varmt och nära mitt i den, kärleken !!!
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"