Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidig promenad i midsommardag


Sommarsolståndet i sommardoftens känsla

Bäckens lilla porlande utmed kärleksstigen
upp genom skogen har upphört.

Endast små vattensamlingar som finns kvar
ger speglingar
träffar vattenpussars ytor
som blänker liv
genom skogens bäckens färd

Tittar upp genom lövsalarnas liv ljuder skön sång
fågelkvitter i mångfald
ger promenaden en spännande lyssning som bjuds in

Alla sångares konsert
Göken i mer dämpat i sitt rop

En ensam




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 279 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-06-20 20:00



Bookmark and Share


  Niliboy
ja, bara man kommer sig iväg, så väntar fina upplevelser även i tätorten. Mycket ömt å livsbejakande!


2020-10-02

  Peter G VIP
Så sommarvackert! Väl skrivet och beskrivet!
2020-09-15

  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert :)
2020-07-14

  Anya VIP
Vilken vacker bild du frammanar i texten. Jag ser skådespelet framför mig. Vändningen i sista raden mycket talande.
2020-07-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en givande promenad i vår fina natur!
2020-06-22

  Rise Little One
Fascinerande ordtavla som väcker alla sinnen i en sommardag som denna.
2020-06-21

  ULJO
En sådan vacker naturpromenad
2020-06-21

  Nils-Robert
Vackert fångat om sommarens njutning.
2020-06-21

  överlevaren VIP
Vacker vy, en fröjd att läsa!
2020-06-20

  Blomma-Stjärna VIP
livfull detaljrik naturskildring med midsommarkänsla
2020-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"