Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultronland

Solen står högt
blå himmel
doften stilla

Sommarvärmen värmer rygg
ljusstrålar i sommarvärmen

Plocka små smultron
de smakar gott
Träs på strå

Livet av det goda
solvarmt sött




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 326 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-06-07 01:25



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, jag vet hur det smakar med smultron trädda på strå! Jag kommer på et nu!
2020-10-02

  Lars Hedlin
Underbart :)
2020-07-14

  Peter G VIP
Den här är ju sådär sommarsomrig som man bara drömmer om att sommaren ska vara; och ibland, en kort stund, några timmar eller en ljummen junikväll är man faktiskt där!
2020-06-08

  Feliaxel VIP
Svensk sommar
2020-06-08

  ULJO
Minner om barndomens somrar med smultron på grässtrå
2020-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om sommarglädje!
2020-06-08

  Quasimodo
Ger en skön sommarkänsla!
2020-06-07

  bibbi ahrnstedt
Fint fångat, ja nu kommer den tiden.
2020-06-07

  Nils-Robert
En dikt som får längtan till sol ,värme och sommarängar att att blomma upp.
2020-06-07

  Larz Gustafsson VIP
Betydligt godare än jordgubbar.

2020-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"